Betrokken partijen

Door veel partijen wordt momenteel enorm hard gewerkt aan de realisatie van deze nieuwe woontorens aan de Boompjes. Onderstaande partijen zijn bij deze ontwikkeling betrokken.

Amvest

Mensen een fijn thuis geven: dat is de missie van Amvest. Als investment manager én ontwikkelaar van woningen en woongebieden in Nederland wil Amvest bijdragen aan goed functionerende, gevarieerde wijken, waar mensen lang en met plezier wonen. Amvest Investment Management beheert zo’n 20.000 vrije sector en sociale huurwoningen, ondergebracht in drie portefeuilles: het Amvest Residential Core Fund, het Amvest Living & Care Fund en de separate accounts. De komende jaren realiseert Amvest Development rond de 10.000 nieuwe woningen, voornamelijk huurwoningen in het middeldure segment. Amvest is in 1997 ontstaan uit een joint venture van Aegon en het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PfZW). www.amvest.nl

Uppmärk

Makelaar Uppmärk is verantwoordelijk voor de verhuur van de appartementen in Clubhouse Boompjes. Uppmärk is afgeleid van het Zweedse woord ‘uppmärksamhet’, wat aandacht, dienstbaarheid en oplettendheid betekent. Deze waarden vormen de kern van hun service. Het team van Uppmärk staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de appartementen of jouw lopende dossier.

Team V architect

Team V is een Amsterdams architectenbureau met een brede ervaring in het ontwerpen van grote, complexe gebouwen. Team V heeft met het ontwerp van deze twee torens een prachtige invulling gegeven aan de randvoorwaarden. Door bijvoorbeeld veel hoekwoningen in het plan te verwerken wordt een hoge woonkwaliteit gerealiseerd. Hierdoor ontstaat bovendien een elegant en lichter geheel. Team V is continu op zoek naar vernieuwing en innovatie, onder meer in duurzaamheid en techniek – niet als doel op zich, maar om haar gebouwontwerpen naar een hoger plan te tillen.

Cordeel

Cordeel is een onafhankelijk familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1934. Klein begonnen, heeft hun vastberaden focus op persoonlijke aandacht, langdurige relaties, kwaliteit en service hen gebracht waar ze nu zijn: een Europese speler die ieder aspect van het bouwproces beheerst. Cordeel heeft veel ervaring met omvangrijke bouwprojecten op binnenstedelijke locaties. Die ervaring komt hier goed van pas, met de kleine bouwplaats en de drukke verkeersader aan de Boompjes. Samen met haar bouwpartners doet Cordeel er alles aan om de belasting voor bewoners en passanten zoveel mogelijk te beperken. Via deze link vind je een update van alle bouwwerkzaamheden, de nieuwsbrieven naar omwonenden en beelden van de bouwplaats.

Buro voor de Boeg

Buro voor de Boeg is een Rotterdams communicatiebureau. Met veel plezier werken zij aan de ontwikkeling van merken, positioneringen en communicatie voor onder andere gebouwen en gebieden. Marketing- en communicatiestrategieën die uniek zijn afgestemd op de locatie en het product. Gericht op de toekomstige bewoners, ondernemers en natuurlijk ook bezoekers. Buro voor de Boeg bedacht en ontwikkelde het merk Clubhouse Boompjes. Een Clubhouse waar je het samen met de medebewoners gaat maken. Waar delen het nieuwe vermenigvuldigen is. Door mobiliteit, werkruimte en misschien zelfs je woning te delen, blijft er op alle fronten ruimte over voor het échte leven. Share to live freely!