ENJOY THE SHARING LIFE!

Als bewoner én dus Clubhouse-member kan je gebruik maken van allerlei privileges. Op de begane grond komen commerciële ruimtes, maar ook een centrale lobby waar je kunt gaan zitten om te werken, pakketjes kunt laten afleveren, een fijne kop koffie kunt drinken en je vervoersmiddel kunt reserveren. Wordt het een (bak)fiets, het OV, een tof Volkswagenbusje voor een weekend weg met vrienden of wil je dit keer indruk maken met de Audi? De keuze is aan jou!

UNIEK DEELCONCEPT

Clubhouse Boompjes biedt een innovatief mobiliteitsconcept wat autodeelgebruik zal stimuleren. Waarom zou je een eigen auto willen hebben als je er ook een kunt delen met de buren? Je kunt kiezen uit een uitgebreid vervoersarsenaal. Wordt het vandaag de fiets, een auto of het OV? Een grote auto of een kleinere? Het hangt maar net af van je plannen. Clubhouse Boompjes faciliteert alle vormen van deelvervoer, dus als je op pad moet: ga je gang! Bovendien betaal je alleen voor het gebruik én hoef je nooit meer naar de garage voor een beurt of bandenwissel.

ENJOY YOUR STAY!

Maar wellicht werk je vanuit huis? Of kies je een werkplek beneden op de begane grond? Er zijn veel verschillende werkplekken mét een goede kop koffie in de eigen coffeecorner. Of begin in het sportcentrum beneden en haal aan het einde van de dag een verse maaltijd bij de traiteur!

Alles is geregeld. Wat een luxe!