VERHUUR GESTART!

Clubhouse Boompjes is meer dan alleen een plek om te wonen. Het is een plek waar je deel uitmaakt van een levendige, dynamische community. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een lange dag werken, of een plek om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen, Clubhouse Boompjes heeft het allemaal!

Dankzij een speciaal voor de bewoners ontwikkeld membership heb je toegang tot speciale privileges. Om ervoor te zorgen dat het beheer, de gezamenlijke ruimtes en de services perfect aansluiten op de wensen van de bewoners, zijn er een Community Manager en huismeester aanwezig. Deze manager fungeert als de verbindende kracht tussen de bewoners, de ondernemers en de buurt. Zo wordt het leven in Clubhouse boompjes leuk en aangenaam.

ENJOY YOUR STAY!

Als bewoner én dus Clubhouse-member kan je gebruik maken van allerlei privileges. Op de begane grond komen commerciële ruimtes, maar ook een fijne huiskamer met gemeenschappelijke keuken waar je kunt gaan zitten om te werken, pakketjes kunt laten afleveren, een fijne kop koffie kunt drinken en je vervoersmiddel kunt reserveren. Een gezellige werkplek waar je de andere bewoners van Clubhouse Boompjes kunt ontmoeten.

Er zijn veel verschillende werkplekken mét een goede kop koffie in de eigen coffeecorner. Of begin in de gym beneden en haal aan het einde van de dag een verse maaltijd bij de traiteur. En op de vijfde verdieping komt een prachtig dakterras, een ideale plek voor een gezellige borrel of even te relaxen bij mooi weer.

Alles is geregeld. Wat een luxe!

 

Sharing is caring

Clubhouse Boompjes biedt een innovatief mobiliteitsconcept wat autodeelgebruik zal stimuleren: Hely. Waarom zou je een eigen auto willen hebben als je er ook een kunt delen met de buren?

Clubhouse Boompjes zal beschikken over een eigen garage met daarin deelauto’s en e-(bak)fietsen. Dus als je op pad moet: ga je gang! Bovendien betaal je alleen voor het gebruik én hoef je nooit meer naar de garage voor een beurt of bandenwissel.

Let op: het is niet mogelijk om in de garage van Clubhouse Boompjes een parkeerplaats te huren of te gebruiken. De gemeente Rotterdam geeft geen parkeervergunningen uit voor parkeren op straat.

Co-living appartementen
Shared vehicles
Clubhouse Boompjes-app
Shared facilities