Wat wil je huren

De woontorens verrijzen pal aan de Maas en zijn ontworpen door Team V Architectuur met optimale woonkwaliteit als uitgangspunt. Door te kiezen voor twee slanke getrapte torens in plaats van één brede kolos, profiteren de woongebouwen achter de torens van een doorkijk naar de Maas. Bovendien zorgt het slimme ontwerp voor meer hoekwoningen, die ook nog eens een spectaculair uitzicht bieden op de Erasmusbrug, Willemsbrug en de Oude Haven. Unieke huurwoningen in Rotterdam dus!

In de twee torens komen 342 vrije sector huurwoningen, in een grote variatie. Van zeer compacte indeling van 45m² tot uitermate ruime appartementen van 155m².

Appartementen in alle soorten en maten

Kies je voor een compact en efficiënt huurappartement in het middensegment? Of één van de 29 startersappartementen? Er komen ook 144 riante  “Co-Living appartementen”. Dit zijn woningen waarbij de bewoners de keuken en ruime woonkamer delen. Maar ieder heeft wel een eigen ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer. Deze kamer is meer dan groot genoeg om óók een zit/werkplek te creëren voor de nodige rust en privacy.

De torens worden 70 en 100 meter hoog en zijn ontworpen door Team V, o.a. bekend van Rotterdam CS. Het ontwerp is oogstrelend mooi én bizar. De footprint is klein, maar de vloeren per verdieping worden naar boven toe steeds groter. Op de begane grond komen commerciële ruimtes, maar ook een centrale lobby waar je kunt gaan zitten om te werken, pakketjes kunt laten afleveren, een fijne kop koffie kunt drinken en je vervoersmiddel kunt reserveren.

Co-Living appartementen

Eindelijk kan het ook in Rotterdam. Luxe en compleet wonen met één of meer vrienden of vriendinnen. Clubhouse Boompjes heeft de primeur! Hier woon je in een “Co-Living appartement” die je deelt met één of twee huisgenoten. Je hebt dan allemaal een eigen ruime (slaap)kamer met een eigen suite en badkamer. Verder is er een grote gezamenlijke woonkamer en deel je de keuken met elkaar. Het is dé manier om de woning (en kosten) te delen met een huisgenoot, met tegelijkertijd voldoende privacy. Ook voor starters en stellen zijn er uiteraard mogelijkheden. Er komen compacte startersappartementen en vrije sector huurappartementen.