BEST PLACE IN TOWN!

Naar keuze woon je met zicht op de Maas óf richting het centrum. Clubhouse Boompjes ligt heel centraal, direct áán de Boompjes in Rotterdam. Metro- en treinstation Blaak en de Markthal vind je om de hoek en met je leenauto uit de eigen garage van Clubhouse Boompjes ben je binnen 6 minuten op de snelweg.

LEKKER CENTRAAL

De entree is gelegen aan de Boompjes, maar er is ook een ingang aan de Hertekade die volledig opnieuw wordt ingericht als een heerlijk luw binnengebied met terrassen aan en op het water. Hier is het in de avondzon heerlijk toeven… Hier zie je vrienden, hier maak je vrienden!

Je woont aan de Boompjes, tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug. Vanuit je appartement ren je zo het beroemde bruggenrondje over de twee bruggen. Maar je loopt ook in een paar minuten naar de Markhal voor een stukje verse kaas. In het pand zelf kan je ook aan het werk in de gedeelde lobby, waar je plaats kunt nemen aan één van de bureaus. Einde dag ontmoet je wat vrienden in de Oude Haven en doe je op weg naar huis nog wat boodschappen. Met de e-deelauto zit je in een mum van tijd op de snelweg, maar het treinstation Blaak ligt ook om de hoek. Keuze genoeg, het is aan jou!