BEST PLACE IN TOWN!

De Boompjes is een van de bekendste plekken van Rotterdam. Gelegen aan de oevers van de Maas, in het kloppend hart van de Maasstad. Een iconische plek om te wonen en te verblijven. Clubhouse Boompjes komt te liggen in het Maritiem District. Hier komen water, historie en de moderne stad bij elkaar.

LEKKER CENTRAAL

Je woont aan de Boompjes, tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug. Wanneer je naar buiten stapt, bevind je je gelijk in de gezelligheid van de stad. Vanuit je appartement ren je zo het beroemde bruggenrondje over de twee bruggen. Maar je loopt ook in een paar minuten naar de Markthal voor een stukje verse kaas. Metro- en treinstation Blaak vind je om de hoek, net als de wekelijkse Blaak-markt. In het gebouw zelf kan je ook aan het werk in de gedeelde huiskamer, waar je plaats kunt nemen aan één van de bureaus. De historische Oude Haven ligt om de hoek, evenals de bekende Leuvehaven met het oudste maritieme museum van Nederland. Keuze genoeg, het is aan jou!

De entree van Clubhouse Boompjes is gelegen aan de Hertekade, maar er is ook een ingang aan de Boompjes. Het gebied aan de Hertekade wordt volledig nieuw ingericht als een heerlijk luw binnengebied met terrassen aan het water. Hier is het in de avondzon heerlijk toeven met je vrienden.

Maritiem District

Het Maritiem District staat inmiddels bekend als hét hoogbouwcentrum van Rotterdam. Vanaf een grote afstand vallen de diverse woontorens van het Maritiem District al op in de Rotterdamse skyline. Een bijzonder gebouw op een bijzondere plek dus. ’s Avonds geniet je hier van de lichtjes van de stad onder je. Naar keuze woon je met zicht op de Maas óf richting het centrum. Een unieke beleving!