Nog enkele appartementen beschikbaar!

Er zijn momenteel nog enkele appartementen in Clubhouse Boompjes beschikbaar. Ga naar onze woningzoeker, bekijk welke appartementen nog beschikbaar zijn en neem direct contact op met onze verhuurmakelaar Uppmärk om je aan te melden voor jouw gewenste appartement.

Hieronder op de pagina vertellen we je alles over de verschillende types appartementen en wat er allemaal komt kijken bij het huren van een appartement in Clubhouse Boompjes. Liever alle appartementen tot in detail bekijken? Via de woningzoeker zijn alle appartementen te bekijken, inclusief plattegrond.

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Hier houden we je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Co-living appartementen

Eindelijk kan het ook in Rotterdam! Luxe en compleet wonen met één of meer vrienden of vriendinnen. Clubhouse Boompjes heeft de primeur! Hier komen 139 ‘Co-living appartementen’.

De Co-living appartementen zijn ruime appartementen met twee of drie slaap- en badkamers, die je deelt met één of twee huisgenoten. Je hebt dus allemaal een eigen ruime (slaap)kamer met een eigen badkamer. Verder is er een grote gezamenlijke woonkamer en deel je de keuken met elkaar. Het is dé manier om de woning (en kosten) te delen met een huisgenoot, met tegelijkertijd voldoende privacy. Ook voor starters en stellen zijn er uiteraard mogelijkheden.

Je huurt al een co-living appartement voor 2 personen van 75 vierkante meter voor € 860,- per persoon, inclusief servicekosten.

Bekijk hieronder alle woningtypes en bereken wat jij maximaal kunt huren.

Appartementen per type

In Clubhouse Boompjes komen zes typen appartementen. Van een compact appartement ‘Small’ tot een royaal ‘Extra Large-appartement’. Er zijn daarnaast ook twee soorten ‘Co-living appartementen’: voor twee personen en drie personen. De verschillende types verschillen onderling van elkaar en zijn verdeeld over alle verdiepingen. Hieronder hebben wij de zes types onder elkaar gezet met een voorbeeldplattegrond.

Small, type A

 • 1 slaapkamer
 • Balkon of loggia
 • 1 badkamer
 • Tot 50 m²
 • 23 appartementen

De type A startersappartementen zijn tweekamerwoningen tot ongeveer 50 vierkante meter groot. Deze appartementen zijn compact, maar slim ingericht en van alle gemakken voorzien. Je vindt hier een gezellige woonkamer met een open keuken, die is uitgerust met moderne apparatuur. De appartementen hebben één slaapkamer en een ruime badkamer met douche en wastafel. Het toilet is apart geplaatst in de gang, dat is wel zo prettig. En elk appartement heeft een ruime berging met voldoende opbergruimte, ideaal voor bijvoorbeeld de wasmachine/-droger en stofzuiger. Bovendien beschikken deze appartementen over een balkon of een fijne loggia waar je heerlijk kunt zitten en kan genieten van het fantastische uitzicht over de Maas of richting het centrum. Mensen met een sleutelberoep en een middeninkomen kunnen voorrang krijgen op een appartement van dit woningtype.

Lees meer

Medium, type B

 • 1 slaapkamer
 • Balkon of loggia
 • 1 badkamer
 • Circa 50-70 m²
 • 108 appartementen

De type B appartementen zijn aangename en lichte tweekamerappartementen van 50 tot ongeveer 70 vierkante meter groot. Veel van deze appartementen bevinden zich op de hoek van een van de torens, waardoor je zowel uitzicht hebt op de Maas als op het stadscentrum. Dankzij de hoekligging geniet je hier van extra veel lichtinval. De appartementen hebben een ruime slaapkamer met een mooie badkamer, inclusief een moderne douche en wastafel. De woonkamer en open keuken vormen één geheel, met voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek. En vanaf je eigen balkon of loggia geniet je hier altijd van een prachtig uitzicht!

Lees meer

Large, type C

 • 1 of 2 slaapkamers
 • Balkon of loggia
 • 1 badkamer
 • Circa 70-90 m²
 • 63 appartementen

Dit zijn ruime appartementen met twee of drie kamers, variërend in grootte van ongeveer 70 tot 90 vierkante meter groot. Deze grotere appartementen verschillen onderling van elkaar. Er zijn appartementen met twee slaapkamers en een groot terras of loggia. Deze appartementen bieden genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een ruime eettafel. Er zijn ook appartementen met één slaapkamer, maar deze hebben bijvoorbeeld zowel een ruime woonkamer als een aparte eetkamer. Ideaal is voor gezellige diners aan een lange eettafel. Dankzij de hoekligging profiteren deze sfeervolle appartementen optimaal van natuurlijk licht en niet te vergeten: een prachtig uitzicht! Ze zijn perfect voor stellen of kleine gezinnen.

Lees meer

Extra Large, type D

 • 1-2 slaapkamers
 • Balkon of loggia
 • 1 badkamer
 • Circa 90-120 m²
 • 9 appartementen

Iedere dag ontwaken met een prachtig uitzicht op de Maas of de stad Rotterdam, wie verlangt daar niet naar? De appartementen van Type D bieden je in ieder geval voldoende ruimte! Met een oppervlakte van 90 tot 120 vierkante meter zijn dit ruime appartementen. Bovendien is er veel keuze. Zo zijn er appartementen met twee of drie slaapkamers, een balkon of een groot terras, een aparte keuken of een gezellige woonkeuken en zelfs een extra slaap-/werkkamer. Aan ruimte zal het in deze appartementen zeker niet ontbreken. Alle appartementen beschikken standaard over een prachtige badkamer met een douche en een dubbele wastafel. Daarnaast is er voldoende opbergruimte beschikbaar, zoals een aparte ruimte voor de wasmachine en andere huishoudelijke apparaten. Elk appartement heeft grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht over de stad. Hier kun je genieten van het hoogste wooncomfort op een fantastische locatie.

Lees meer

Co-living 2 kamers, type E

 • 2 slaapkamers
 • Balkon of loggia
 • 2 badkamers
 • 75-140 m²
 • 130 appartementen

Bijzonder zijn onze Co-living appartementen. Deze appartementen deel je met een vriend of vriendin, je broer of zus. De grootte van de appartementen varieert. De type E appartementen zijn ongeveer 75 tot 140 vierkante meter groot, en ze hebben ook allemaal een fijne buitenruimte. Deze Co-living appartementen hebben zowel twee slaapkamers, alsook twee badkamers, waardoor er voldoende privacy is. De ruime woonkamer en open keuken deel je samen. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht over Rotterdam. Hier kun je binnenkort genieten van gezellige avonden met vrienden, met de lichtjes van de stad onder je. Echt heel bijzonder!

Lees meer

Co-living 3 kamers, type F

 • 3 slaapkamers
 • Balkon of loggia
 • 3 badkamers
 • 120-160 m²
 • 9 appartementen

De Co-living appartementen type F variëren in grootte van 120 tot maar liefst 160 vierkante meter. Deze luxe appartementen met vier kamers zijn van alle gemakken voorzien. Met drie slaapkamers en drie badkamers heeft iedereen hier voldoende ruimte, privacy en comfort. De ruime woonkamer biedt plaats aan een gezellige zithoek, en de keuken is uitgerust met moderne apparatuur. In sommige appartementen is de keuken deels afgesloten, wat de mogelijkheid biedt voor een aparte eetkamer. Een mooi balkon met een prachtig uitzicht maakt deze appartementen helemaal compleet. Een ideale plek om te ontspannen na een lange werkdag of om samen met vrienden van een gezellige borrel en de prachtige skyline van Rotterdam te genieten.

Lees meer

huren in clubhouse boompjes

In Clubhouse Boompjes huur je een appartement vanaf  € 1.015,- per maand, exclusief servicekosten van circa € 120,- per maand. Buiten de gebruikelijke servicekosten zijn hierbij onder andere bij inbegrepen: de aanwezigheid van een communitymanager, werkend internet in het gehele gebouw, de glazenwasser, een huismeester en pakketservice.

 

Als algemene richtlijn hanteren we een inkomensnorm van minimaal 4 keer de kale huurprijs voor een éénpersoonshuishouden en 4,5 keer de huurprijs voor een meerpersoonshuishouden (dus zonder servicekosten). Dat betekent dat je een bruto jaarinkomen dient te hebben van minimaal zo’n € 40.000,-. In dit bedrag mogen vakantiegeld, onregelmatigheidstoeslagen en vaste bonussen en een eventuele 13e maand worden meegerekend. In de calculator bereken je heel gemakkelijk wat jij maximaal kunt huren.

 

Huur je een co-living appartement? Dan dien je minimaal 3,5 keer jouw deel van de huurprijs te verdienen. Dit geldt voor alle huurders van één appartement. Dit reken je uit door de totale maandelijkse huur te delen door het aantal bewoners. Dit is het bedrag per persoon per maand. Dit bedrag doe je keer 3,5 om te berekenen wat je minimaal dient te verdienen.

 

Enkele appartementen in Clubhouse Boompjes zijn bestemd voor zogenaamde ‘sleutelberoepen’. Mensen met een sleutelberoep en een middeninkomen kunnen voorrang krijgen op een appartement in de middenhuur. Dat zijn de Small (type A) appartementen. Op deze manier wordt de woningmarkt voor bepaalde doelgroepen die het moeilijk hebben op de woningmarkt en hard nodig zijn voor het goed functioneren van de stad meer toegankelijk. Denk aan beroepen in de zorg, het onderwijs of de veiligheid. De inkomenseis voor personen met een sleutelberoep is 3,5 keer de kale huurprijs voor een eenpersoonshuishouden en 4 keer de huurprijs voor een meerpersoonshuishouden. Dit geldt voor een jaarinkomen vanaf € 42.000,- tot maximaal € 57.600,- (eenpersoonshuishouden) of maximaal € 72.900,- (meerpersoonshuishouden).